Products

Ibn Tejmije dhe ekonomia islame

    Ibn Tejmije dhe ekonomia islame Nga: Tamizul Haqu Vendet Islame të cilat deshirojnë të islamizojnë aktivitetet e tyre ekonomike janë duke u kthyer...

Vitaminat

Ushqimi dhe shëndeti ynë   A e dini se miliona të rinj dhe pleq, shumica në botën e zhvilluar, vdesin çdo ditë për shkak të ushqimit dhe ujit të ndotur? Dhe, a e dini se sipas Qendrës për kontrollin e sëmundjeve të Shteteve të Bashkuara çdo vit 75 milionë amerikanë vuajnë prej ushqimit...

Jetoje jetën pa duhan!

    Duhani është shkaktari i dytë i vdekjeve në botë. Sipas WHO-Organizatës Botërore të Shëndetësi në botë ka rreth 1 miliard e 360 milionë pirës duhani dhe numri i vdekjeve midis tyre është shumë i lartë. Çdo vit në botë vdesin rreth pesë  milionë njerëz si pasojë e tymosjes së...

Search site