prova 10

18/05/2008 20:53

Kujdes nga mashtrimet ekonomike!

  Kujdes nga mashtrimet ekonomike!   Çka veproni nëse dikush ju thërret në telefon apo merrni ndonjë letër që ju keni marrë pjesë në një lojë shpërblyese? Nëse ju përgjigjeni...
18/05/2008 20:37

Allahu e shton bekimin ndaj atyre që janë mirënjohës!

  Allahu e shton bekimin ndaj atyre që janë mirënjohës!   Çdo person është nevojtar për Allahun në çdo moment të jetës. Prej ajrit që e thith dhe ushqimit që e han, prej mundësisë...
18/05/2008 20:25

Te ushqyerit e lejuar

  Te ushqyerit e lejuar   “… Ai do t'i ndëshkojë ata për shpifjet e tyre.” (Kur’an: 6:138), ky është përfundimi i gjykimit të All-llahut ndaj atyre të cilët ndalojnë atë që Ai ka...
18/05/2008 20:23

Kujdesuni për veten dhe te punësuarit tuaj

  Kujdesuni për veten dhe te punësuarit tuaj   Për t`u bërë top menaxher është e domosdoshme karizma. Sipas librit : ”10 misteriet e thjeshta të biznes komunikuesve më të mirë të...

Search site