SELAM ALEJKUM WE RAHMETULL-LLAHI WE BEREKETUHU
FAQJA ESHTE NE PPERPUNIM E SIPE

PER  Ç'DO KESHILLA APO SUGJERIM NA SHKRUANI NE ADRESEN TONE

 uthman_rrushi@hotmail.com

News

15/05/2008 15:52

Këshillë kërkuesit të diturisë

Këshillë kërkuesit të diturisë     Falënderimi i takon vetëm All-llahut [subhanehu ue teala], Atë e falënderojmë dhe prej Tij ndihmë dhe falje kërkojmë. Kë e udhëzon All-llahu në rrugë të drejtë nuk ka kush e largon nga ajo (rruga e drejtë) dhe kë e le në humbje Ai, nuk ka kush e udhëzon...
15/05/2008 00:00

Thojuni njerëzve fjalë të mira

Thojuni njerëzve fjalë të mira     Allahu i Lartësuar i ka urdhëruar robërit e Vet që të zgjedhin shprehjet më të mira, fjalët më të bukura, kur bisedojnë njëri me tjetrin, në mënyrë që të përhapet dashuria dhe miqësia mes tyre dhe të largohen shkaqet e shkëputjes së raporteve...

Search site